ΜASAKIS IRONWORKS

Κατασκευή ISOBOX

Κατασκευή ISOBOX στην Μύκονο. Η Μasakis Ironworks κατασκευάζει μια σειρά τυποποιημένων Πολυσυστημάτων Στέγασης MK ISO610 για να επιλέξετε ή σας προτείνει εξειδικευμένες λύσεις γραφειακών κτιρίων προσαρμοσμένα στις ιδιαίτερες απαιτήσεις σας.

Εργοταξιακά γραφεία, Γραφεία εργοστασίων, Κατοικίες, Αποδυτήρια, Τουαλέτες, Εργαστήρια, Ιατρεία, Αποθήκες, Εκδοτήρια, Αίθουσες διδασκαλίας, Θυρωρεία.

Το μέγεθός τους και η στιβαρή μονολιθική κατασκευή τους δίνουν την δυνατότητα εύκολης μεταφοράς και άμεσης χρήσης χωρίς την ανάγκη πρόσθετων εργασιών. Οι οικίσκοι MK ISO610 έχουν την δυνατότητα της κατά πλάτος, μήκος και ύψος επέκτασης, ανάλογα με τις ανάγκες, κρατώντας τα πλεονεκτήματα της κατασκευής με αυτοφερόμενα στοιχεία και το προνόμιο του μικρού βάρους.

Είναι μια λύση που σας προσφέρουμε ώστε να καλύψετε γρήγορα και εύκολα οποιαδήποτε ανάγκη σας σχετική με:

 • Μικρές κατοικίες
 • Γραφεία και χώρους εργασίας
 • Αποδυτήρια
 • WC
 • Γκαράζ
 •  Αποθηκευτικούς χώρους

ISOBOX

Ηλεκτρική Εγκατάσταση οικίσκου

Η ηλεκτρική εγκατάσταση του οικίσκου κατασκευάζεται ανάλογα με τη χρήση και σύμφωνα με τις Ευρωπαϊκές προδιαγραφές. Περιλαμβάνει ηλεκτρικό πίνακα με αυτόματες ασφάλειες, διπλά φωτιστικά σώματα φθορισμού, διακόπτες, πρίζες, καλώδια, κανάλια και γενικώς όλα τα εξαρτήματα της ηλεκτρικής και τηλεφωνικής εγκατάστασης..

Υδραυλική Εγκατάσταση

Αποτελείται από σωλήνες PVC, χαλκού και όλα  τα απαραίτητα εξαρτήματα του μπάνιου και της κουζίνας πλήρως τοποθετημένα. Όλα τα υλικά είναι σύμφωνα με τις Ευρωπαϊκές προδιαγραφές.

Βάση

Δεν χρειάζεται θεμελίωση. Τοποθετείται πάνω σε τάκους μεταλλικούς, ξύλινους ή από μπετόν, ύψους 20-30cm, σε επίπεδο έδαφος.

ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

ISOBOX

Κατασκευάζονται από σιδερένιο σκελετό και θερμομονωτικά πάνελ πολυουρεθάνης. Ο σκελετός είναι κατασκευασμένος από γαλβανισμένους κοίλους δοκούς βαρέως τύπου. Οι ενώσεις γίνονται με συγκόλληση τόξου. Τα μεταλλικά μέρη έχουν επίστρωση primer τελικής βαφής.

Οροφή

Η σκεπή της κατασκευής παρουσιάζει ελαφριά κλίση για την αποτελεσματικότερη απορροή των υδάτων, τα οποία καταλήγουν στην υδρορροή του οικίσκου. Επιπλέον, ο οικίσκος μπορεί να προσαρμοστεί άριστα σε οποιαδήποτε επιφάνεια, χάρη στις βάσεις ρυθμιζόμενου ύψους (πόδια σκελετού). Εσωτερικά έχει τοποθετηθεί πάνελ πολυουρεθάνης με αμφίπλευρη επικάλυψη από γαλβανισμένη και βαμμένη λαμαρίνα πάχους 0.6mm και μόνωση αυτοσβεννόμενης πολυουρεθάνης υψηλής πυκνότητας πάχους 50mm. Εξωτερικά τοποθετούνται κεκλιμένα φύλλα γαλβανισμένου ελάσματος τα οποία προσφέρουν πλήρη στεγανότητα.

Δάπεδο

Κατασκευάζεται από τεγίδες γαλβανισμένες μεγάλου στατικού ύψους, επενδύεται με MDF ή κόντρα πλακέ θαλάσσης πάχους 20mm και τέλος με σκληρό και αδιάβροχο PVC. Κατόπιν παραγγελίας το δάπεδο μπορεί να μονωθεί με πλάκες πολυουρεθάνης.

Τοίχοι

Τα εσωτερικά χωρίσματα και οι εξωτερικοί τοίχοι είναι κατασκευασμένοι από θερμομονωτικά πανώ πολυουρεθάνης πάχους 40mm με αμφίπλευρη επικάλυψη γαλβανισμένων και βαμμένων ελασμάτων. Ο συντελεστής θερμικής αγωγιμότητας των πανώ είναι 0.45Κcal/m²h°C.

Πόρτες – Παράθυρα

Οι εξωτερικές πόρτες κατασκευάζονται από θερμομονωτικά και κάσα λευκού αλουμινίου. Οι εσωτερικές πόρτες έχουν θυρόφυλλο από έγχρωμο πρεσσαριστό ξύλο και κάσα από λευκό αλουμίνιο. Οι πόρτες φέρουν κλειδαριές ασφαλείας. Τα παράθυρα είναι κατά κανόνα συρόμενα επάλληλα κατασκευασμένα από ειδικά προφίλ αλουμινίου και κρύσταλλα πάχους 4mm. Κατόπιν παραγγελίας,

Είναι μια λύση ώστε να καλύψετε γρήγορα και εύκολα οποιαδήποτε ανάγκη σας σχετική με:

 • Μικρές κατοικίες
 • Γραφεία και χώρους εργασίας
 • Αποδυτήρια
 • WC
 • Γκαράζ
 • Αποθηκευτικούς χώρους

Πλεονεκτήματα των MK ISO610

Πολλαπλές Χρήσεις
Αντοχή στο Χρόνο
Υψηλή Αισθητική
Αντισεισμικότητα
Πλήρης Θερμομόνωση
Παντός Καιρού
Γαλβανισμένη Βάση
Ποικιλία Διαστάσεων
Πλήρης Εξοπλισμός
Οικονομικές Λύσεις