ΜASAKIS IRONWORKS

ΕΝΑ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ ΜΕΤΑΛΛΟΥ

Η Μasakis Iroworks ιδρύθηκε το 2019. Είμαστε μια φιλική, οικογενειακή επιχείρηση που ειδικεύεται στην κατασκευή μετάλλων κατά παραγγελία. Έχουμε επενδύσει πολλά σε ειδικό εξοπλισμό που μας επιτρέπει να παράγουμε μοναδικά προϊόντα σιδηρουργίας για τους πελάτες μας.

Παραδοσιακά, ο σφυρήλατος σίδηρος χρησιμοποιήθηκε πάντα για την κατασκευή πυλών και κιγκλιδωμάτων. Ωστόσο, καθώς δεν παράγεται πλέον εμπορικά, χρησιμοποιούμε χάλυβα για την κατασκευή των σχεδίων μας και είμαστε περήφανοι για την προσωπική μας πινελιά. Επισκεπτόμαστε το σπίτι σας και ακούμε τις ιδέες σας. Συζητάμε πιθανά σχέδια και σας δείχνουμε τα διάφορα φινιρίσματα που είναι διαθέσιμα για το δικό σας έργο.

Τι δημιουργούμε

Σφυρήλατο σίδερο και μέταλλο κατά παραγγελία 

Η Μasakis Ironworks ειδικεύεται στην παραγωγή κατά παραγγελία τεμαχίων από σφυρήλατο σίδερο και μέταλλο για τους πελάτες μας. Προσφέρουμε μια μεγάλη και ευέλικτη γκάμα προϊόντων που μπορούμε να σχεδιάσουμε και να παράγουμε για εσάς.

Το σφυρήλατο σίδερο μπορεί να αποτελέσει ένα ιδιαίτερα εντυπωσιακό έργο. Η ευελιξία του υλικού σημαίνει ότι διατίθεται σε διάφορα σχήματα: μερικά έχουν μια κομψή κλασική εμφάνιση, άλλα, ένα καθαρό μοντέρνο στυλ, ενώ ίσως τα πιο εμπνευσμένα παραδείγματα, διαθέτουν ρευστές, περίπλοκα ελικοειδείς φόρμες που εντυπωσιάζουν.

Με πολυετή εμπειρία και γνώση στην εργασία με παραδοσιακές και σύγχρονες τεχνικές, δημιουργούμε μεμονωμένα, διακριτικά και μοναδικά κομμάτια τέχνης από σφυρήλατο σίδερο.

MASAKIS IRONWORKS

Παθιασμένοι με την κατασκευή μετάλλων

Η Masakis Ironworks, είναι ένα καλλιτεχνικό εργαστήρι σιδηρουργίας στην Μύκονο, που ανήκει και λειτουργεί από τον σιδηρουργό Ευριπίδη Μασάκη, αφιερωμένο στη δημιουργία σφυρηλατημένης χειροποίητης, μοναδικής σιδηροκατασκευής με την υψηλότερη ποιότητα και πρότυπα.

Από την ηλικία των 16 ετών ο Ευριπίδης είχε πάθος για την επεξεργασία του χάλυβα και αφοσιώθηκε στην εκμάθηση παραδοσιακών και σύγχρονων τεχνικών κατεργασίας μετάλλων. Χρησιμοποιώντας την εμπειρία που απέκτησε τα τελευταία 34 χρόνια δουλεύοντας για τον εαυτό του αλλά και σε διάφορα εργαστήρια μετάλλων, ο Ευριπίδης, προσφέρει τις υπηρεσίες και τις δεξιότητές του για να δημιουργήσει κατά παραγγελία, ένα μοναδικό έργο μετάλλου για εσάς.

Με την εξειδίκευση του σε πολλά στυλ σχεδίασης, τα αντικείμενα μπορούν να διαμορφωθούν σε στυλ που κυμαίνεται από παραδοσιακό έως σύγχρονο, γοτθικό έως Αρτ νουβό. Όμως, ανεξάρτητα από το στυλ, ένα πράγμα παραμένει σταθερό στο έργο που παράγει ο Ευριπίδης, και αυτό είναι ότι το κάθε αντικείμενο είναι πάντα υψηλής ποιότητας και πάντα μοναδικό.

Πιστεύουμε ότι οι κατασκευές μας και η ικανοποίησή σας είναι εξίσου εγγυημένες. Είμαστε πάντα στη διάθεσή σας για να δώσουμε προσωπική βοήθεια και συμβουλές για την επιλογή των σωστών προϊόντων για τις απαιτήσεις σας.